NAŠA ZGODOVINA

Spoznajte izjemno in pogumno zgodovino znamke.
Zgodovino, ki se odraža v čisto vsakem vozilu.

MIT ZNAMKE ALFA ROMEO

Dne 24. junija 1910 je bilo v Milanu ustanovljeno novo podjetje z imenom A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Nekaj let pozneje je neapeljski podjetnik Nicola Romeo prevzel podjetje in njegovo ime spremenil v Alfa Romeo. 

Od prvega izdelanega modela z močjo 18 kW (24 KM) do zelenega znaka Quadrifoglio. Od kultnih dirkačev Tazia Nuvolarija in Enza Ferrarija do legend Nina Farine in Juana Manuela Fangia. Od zmage v prvem svetovnem dirkaškem prvenstvu z dirkalnikom P2 do osvojitve prvega naslova v Formuli 1 z dirkalnikom Alfetta 158. Od modela Giulietta do modela Spider, od dinastije Giulie do projekta Tipo 33. S storitvami Heritage znova odkrijte dosežke, avtomobile in ljudi, ki so prispevali k mitu Alfa Romeo.

STORITVE HERITAGE

Oddelek Heritage ponuja vrsto storitev, ki so posebej prilagojene poznavalcem, lastnikom in zbirateljem starodobnikov Alfa Romeo.

Zahtevajte potrdilo o poreklu, da pridobite podatke o proizvodnji klasičnega avtomobila Alfa Romeo. Skupino strokovnjakov oddelka Heritage prosite, da s potrdilom o poreklu potrdi originalnost vašega modela starodobnika Alfa Romeo ali s programi popravil in obnove obnovi brezčasni duh vašega vozila.

RELOADED BY CREATORS

Oddelek Heritage s skupino tehničnih strokovnjakov išče, obnavlja in potrjuje ter nato prodaja modele Alfa Romeo, ki so se zapisali v zgodovino.

Postanite lastnik starodobnika Alfa Romeo, o katerem ste vedno sanjali. Kupite ga lahko neposredno pri matični družbi. Odkrijte, kateri avtomobili so na voljo v ponudbi projekta Reloaded by Creators.

VEČ INFORMACIJ

Dvorana legend

Najboljši avtomobili Alfa Romeo vseh časov v ekskluzivni spletni galeriji.

Museo storico Alfa Romeo

Zgodovinski dom znamke Alfa Romeo: edinstvena izkušnja za pristne poznavalce avtomobilov.

Heritage

Odkrijte celotno ponudbo storitev, namenjenih klasičnim avtomobilom Alfa Romeo.