ALFA ROMEO TONALE PRIKLJUČNI HIBRID Q4

Nov naboj športnosti.

NOVI TONALE

ODKRIJTE NOV NABOJ ŠPORTNOSTI

Najsodobnejša
elektrifikacija

Izboljšana
izkušnja programske opreme

Inovativna tehnologija za
nadzor in udobje 

Edinstvena
vozna izkušnja

TONALE
EDIZIONE SPECIALE
TONALE
VELOCE
Zunanjost
PRIHODNOST IMA NOVO OBLIKO

Prvi priključni hibrid Alfa Romeo v zgodovini: vrhunska kakovost in pozornost do podrobnosti v kombinaciji z dinamično zasnovo sta ključna elementa za ponovno odkrivanje pomena športnosti v 21. stoletju.

Oznaka elektro-kače na levem zadnjem steklu (na isti strani kot priključek za polnjenje) še dodatno poudarja, da je vozilo priključni hibrid.

Full LED adaptivni matrični žarometi z oblikovanjem 3+3 ustvarjajo edinstven pečat, ki odraža pristen DNK znamke Alfa Romeo.

Lita platišča, ki na sodoben način interpretirajo motiv "telefonske številčnice„ - kultna oznaka vozil Alfa Romeo iz 60. let prejšnjega stoletja.

Pokrov elektro polnjenja so nameščena na zadnji levi strani vozila, omogočajo polnjenje vozila, s polnilnim kablom Type 2, doma ali na javni postaji.

Notranjost
VRHUNSKO OKOLJE, VEČJE UDOBJE

Vrhunski materiali, najsodobnejša tehnologija in napredna povezljivost dvigujejo pomen užitka v vožnji v čistem slogu Alfa Romeo.

12,3-palčna TFT instrumentalna plošča z merilniki, ki jih je mogoče konfigurirati s tremi različnimi slogovnimi postavitvami: Heritage, Evolved in Relax.

* Na sliki je prikazana postavitev Evolved.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 zagotavlja enostavno in intuitivno uporabo. 12,3-palčna TFT instrumentalna plošča z merilniki in avtoradio z 10,25-palčnim zaslonom na dotik zagotavljata popolno udobje in povezljivost. 

Tonale Plug-in Hybrid Q4 ponuja izjemno prostornost, ki vozniku omogoča, da med vožnjo ohrani klasičen športni položaj Alfa Romeo, in zagotavlja neprimerljivo udobje z ogrevanimi in prezračevanimi prednjimi sedeži iz tkanine, alkantare in usnja.

14 zmogljivih zvočnikov vrhunskega zvočnega sistema Harman Kardon vas bo obkrožilo z bogatimi toni in kristalno čistim zvokom ter ustvarilo edinstveno vzdušje. Na vseh svojih potovanjih občutite glasbeni užitek. 

Tehnologija

NAPREDNA
TEHNOLOŠKA IZKUŠNJA

Tonale Plug-In Hybrid Q4 zaradi svojeprogramske arhitekture naprednegeneracije ponuja celoten nabortehnoloških inovacij: je prvi avtomobil scertifikatom NFT Blockchain, imaglasovno storitev Amazon Alexa* inomogoča koriščenje ekskluzivnihstoritev Amazon*. Ta ekosistemintegriranih digitalnih storitev boposkrbel za najboljšo izkušnjo.
*Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi soblagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. alinjenih podružnic.

Izberite barvo
IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Slike so simbolične in imajo le ilustrativni namen. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali pa se bodo spreminjale, ko bo vozilo na voljo, na primer iz tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Na nekaterih slikah je lahko prikazana dodatna oprema in/ali oprema, ki ni serijska in za katero je treba, ko bo vozilo na voljo, posebej zaprositi in jo dodatno plačati.

Mere

Priključni hibrid Tonale Q4 v dolžino meri 4.528 mm, v širino 2.062 mm in v višino 1.693 mm.
Prtljažnik priključnega hibrida Alfa Romeo Tonale Q4 ima 385 litrov prostornine.

The Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4,528 mm long, 2,082 mm wide and 1,693 mm tall.
The boot offers a maximum capacity of 385 litres.

Originalni dodatki​
NAJ BO VSAK DAN AVANTURA​

Zahvaljujoč originalnim dodatkom Mopar, lahko vaše strasti vzamete s seboj na pot.​

PREČNI STREŠNI NOSILCI​

V kombinaciji z vzdolžnima strešnima nosilcema lahko Tonale prenese do 60 kg obremenitve.​

NOSILEC ZA KOLO​

Narejen iz lahkega aluminija je idealen za varen in enostaven prevoz koles.​

NOSILEC ZA SMUČI

Opremljen s protivlomno ključavnico, vam omogoča brezskrbno raziskovanje belih strmin.

ZAŠČITA PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Dodatna zaščita prtljažnega prostora bo le tega ohranila čistega in urejenega. Zaščita, narejena iz termo-plastike, je bila zasnovana, da z nedrsečim materialom popolnoma prekrije tla prtljažnega prostora in tako preprečuje drsenje predmetov po vozilu.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Slike so simbolične in imajo le ilustrativni namen. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali pa se bodo spreminjale, ko bo vozilo na voljo, na primer iz tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Na nekaterih slikah je lahko prikazana dodatna oprema in/ali oprema, ki ni serijska in za katero je treba, ko bo vozilo na voljo, posebej zaprositi in jo dodatno plačati.