ALFA ROMEO TONALE PRIKLJUČNI HIBRID Q4

Nov naboj športnosti.

NOVI TONALE

PREPOZNAVNE ZNAČILNOSTI​

Napredna učinkovitost z do 82 km na
popolnoma električni pogon

Večja vrednost avtomobila zahvaljujoč
tehnologiji NFT

Inovativni sistemi za pomoč vozniku,
kot sta ohranjanje voznega pasu in nadzor
mrtvih kotov​

Vrhunski oprijem s sistemom
štirikolesnega  pogona Q4​

Nivoji opreme

POIŠČITE SVOJ SLOG

Priključni hibrid
TONALE
SPRINT
Priključni hibrid
TONALE
VELOCE
Priključni hibrid
TONALE
TRIBUTO
ITALIANO
Zunanjost
PRIHODNOST IMA NOVO OBLIKO

Prvi priključni hibrid Alfa Romeo v zgodovini: vrhunska kakovost in pozornost do podrobnosti v kombinaciji z dinamično zasnovo sta ključna elementa za ponovno odkrivanje pomena športnosti v 21. stoletju.

Oznaka elektro-kače na levem zadnjem steklu (na isti strani kot priključek za polnjenje) še dodatno poudarja, da je vozilo priključni hibrid.

Full LED adaptivni matrični žarometi z oblikovanjem 3+3 ustvarjajo edinstven pečat, ki odraža pristen DNK znamke Alfa Romeo.

Lita platišča, ki na sodoben način interpretirajo motiv "telefonske številčnice„ - kultna oznaka vozil Alfa Romeo iz 60. let prejšnjega stoletja.

Vhod za polnjenje s polnilnim kablom je nameščen na levi strani vozila in omogoča polnjenje vašega vozila doma ali na javni polnilni postaji.

Zadnje LED luči v celoti poudarjajo športen zadnji del priključnega hibrida Q4 znamke Alfa Romeo.

Notranjost
VRHUNSKO OKOLJE, VEČJE UDOBJE

Vrhunski materiali, najsodobnejša tehnologija in napredna povezljivost dvigujejo pomen užitka v vožnji v čistem slogu Alfa Romeo.

12,3-palčni popolnoma digitalni instrumentni zaslon za voznika, ki ga je mogoče konfigurirati s tremi načini prikazovanja instrumentov: Evolved, Relax in Heritage. Način Evolved je moderen, način Relax je osredotočen na udobje, način Heritage pa se zgleduje po ikoničnih modelih znamke.

* Na sliki je prikazan način Heritage.​

Tonale priključni hibrid Q4 zagotavlja enostavno in intuitivno uporabo.12,3-palčni popolnoma digitalni instrumentni zaslon in radio z 10,25-palčnim zaslonom na dotik zagotavljata popolno udobje in povezljivost.

Tonale priključni hibrid Q4 ponuja izjemno prostornost, kar vozniku omogoča, da med vožnjo ohrani klasičen športni položaj znamke Alfa Romeo, in zagotavlja neprimerljivo udobje z ogrevanima in prezračevanima sprednjima sedežema iz tkanine ali umetnega usnja.

14 zmogljivih zvočnikov vrhunskega zvočnega sistema Harman Kardon vas bo obkrožilo z bogatimi toni in kristalno čistim zvokom ter ustvarilo edinstveno vzdušje. Na vseh svojih potovanjih občutite glasbeni užitek. 

​Tonale priključni hibrid Q4 ponuja 6-stopenjski samodejni menjalnik in napredno paleto funkcij električne vožnje, kot je e-Save, ki izboljšajo učinkovitost vozila.

Zahvaljujoč svojim inovativnim rešitvam Tonale priključni hibrid Q4 zagotavlja neprimerljiv užitek v vožnji, napredno učinkovitost in odlično zmogljivost.​

Tehnologija

REŠITVE
ZA IZBOLJŠANJE ŽIVLJENJA

Opremljen z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami: Tonale priključni hibrid Q4 se ponaša s certifikatom NFT Blockchain, z glasovnim pomočnikom Amazon Alexa* in ekosistemom integriranih digitalnih storitev, ki zagotavljajo najboljšo izkušnjo vožnje.
*Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so registrirane znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic..

Konfigurirajte svoje vozilo Tonale
IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Slike so simbolične in imajo le ilustrativni namen. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali pa se bodo spreminjale, ko bo vozilo na voljo, na primer iz tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Na nekaterih slikah je lahko prikazana dodatna oprema in/ali oprema, ki ni serijska in za katero je treba, ko bo vozilo na voljo, posebej zaprositi in jo dodatno plačati.

Mere

Tonale priključni hibrid Q4 je dolg 4.528 mm, širok 2.082 mm in visok 1.693 mm.
Največja prostornina prtljažnika je 385 litrov. Na voljo so tako 19-palčna kot 20-palčna lita platišča.

The Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4,528 mm long, 2,082 mm wide and 1,693 mm tall.
The boot offers a maximum capacity of 385 litres.

Originalni dodatki​
NAJ BO VSAK DAN AVANTURA​

Zahvaljujoč originalnim dodatkom Mopar, lahko vaše strasti vzamete s seboj na pot.​

PREČNI STREŠNI NOSILCI​

V kombinaciji z vzdolžnima strešnima nosilcema lahko Tonale prenese do 60 kg obremenitve.​

NOSILEC ZA KOLO​

Narejen iz lahkega aluminija je idealen za varen in enostaven prevoz koles.​

NOSILEC ZA SMUČI

Opremljen s protivlomno ključavnico, vam omogoča brezskrbno raziskovanje belih strmin.

ZAŠČITA PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Dodatna zaščita prtljažnega prostora bo le tega ohranila čistega in urejenega. Zaščita, narejena iz termo-plastike, je bila zasnovana, da z nedrsečim materialom popolnoma prekrije tla prtljažnega prostora in tako preprečuje drsenje predmetov po vozilu.

Finančne storitve

REŠITVE ZA NAKUP​

Poiščite široko ponudbo finančnih storitev in zavarovalnih produktov za nakup vozila Alfa Romeo.​

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Slike so simbolične in imajo le ilustrativni namen. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali pa se bodo spreminjale, ko bo vozilo na voljo, na primer iz tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Na nekaterih slikah je lahko prikazana dodatna oprema in/ali oprema, ki ni serijska in za katero je treba, ko bo vozilo na voljo, posebej zaprositi in jo dodatno plačati.