ALFA ROMEO STELVIO

Zmogljivost, vsestranskost, udobje in tehnologija: vozna izkušnja brez primere.

STELVIO

PREPOZNAVNE ZNAČILNOSTI

Značilna italijanska oblika

SUV po merilih znamke Alfa Romeo

Napredni sistemi za
pomoč vozniku

Druga stopnja avtonomne vožnje

Popolna porazdelitev mase

Optimalna uravnoteženost za brezkompromisno vozno dinamiko

Vzmetenje Alfa™ Link

Velika natančnost, največje udobje

Zunanjost
ZASNOVAN, DA PRITEGNE VAŠE ČUTE
Zunanjost

Biksenonski prilagodljivi žarometi zagotavljajo najmočnejšo osvetlitev.

Zunanjost

Lita platišča R20 Stelvio Veloce z rdečimi zavornimi čeljustmi.

Zunanjost

Zadnje luči LED kot prepoznavna značilnost znamke Alfa Romeo.

Notranjost
EDINSTVENI OBČUTKI V VSAKI PODROBNOSTI
Notranjost

Vrhunski zvočni sistem Harman Kardon s 14 zvočniki, da boste obkroženi s popolnim zvokom. Na svojih potovanjih poslušajte naše sezname predvajanja.

Notranjost

Sredinska konzola: uporabni predali in vrhunska končna obdelava.

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Slike so simbolične in so namenjene zgolj za ponazoritev. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali se bodo razlikovale, ko bo vozilo na voljo, na primer zaradi tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Nekatere slike lahko prikazujejo dodatno opremo in/ali opremo, ki ni serijska in bo vgrajena na posebno zahtevo in ob doplačilu, ko bo vozilo na voljo.

Tehnologija
UŽITEK V VOŽNJI Z SUV-JEM ALFA ROMEO

Z modelom Stelvio boste spoznali pravi pomen užitka v vožnji po zaslugi najsodobnejših tehnoloških rešitev v popolnem slogu Alfa Romeo.

Napredni sistem za pomoč vozniku

LEPOTA, KI TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

Alfa Romeo Stelvio je pravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo uspel najti z drugo stopnjo avtonomne vožnje. Model Stelvio je opremljen s sistemi, ki inteligentno spremljajo okolico vozila, da zagotovijo nadzor in izjemen užitek v vožnji.

Informacijsko-razvedrilni sistem
NAJ VAS OBDAJA ODLIČNA TEHNOLOGIJA

Preprosto in intuitivno. Informacijsko-razvedrilni sistem modela Alfa Romeo Stelvio vključuje 8,8-palčni zaslon na večkratni dotik. Vse lahko upravljate z enim preprostim dotikom.

Storitve Alfa Connect

VRHUNSKA POVEZLJIVOST

Povežite se s svetom. In s svojim avtomobilom. Storitve Alfa Connect ustvarjajo in zagotavljajo odlično povezljivost z aplikacijama Android Auto™ in Apple CarPlay.

MY ASSISTANT

Storitev My Assistant vam v nujnem primeru omogoča vzpostavitev stika z našimi klicnimi centri, kjer se bodo po najboljših močeh potrudili, da čim hitreje rešijo težavo.

MY REMOTE

Storitev My Remote vam omogoča interakcijo z modelom Alfa Romeo Stelvio kadar koli in kjer koli: lahko zaklenete in odklenete vrata, prižgete in ugasnete luči ter izvedete številna druga dejanja. Vse to kar s pametnim telefonom ali pametno uro.

MY CAR

S storitvijo My Car lahko kar s pametnim telefonom ali računalnikom stalno ohranjate nadzor nad splošnim stanjem modela Alfa Romeo Stelvio, tudi kadar niste za volanom.

MY WI-FI*

S storitvijo My Wi-Fi lahko brezžično internetno povezavo delite z vsemi potniki v vozilu Alfa Romeo Stelvio.

* Storitev My Wi-Fi je del dodatne opreme.

MY ALERT*

Zaščitite svoje vozilo Alfa Romeo Stelvio s storitvijo My Alert, ki vas v aplikaciji obvesti o morebitnem sumljivem dogodku, na primer poskusu kraje ali nedovoljeni vleki.

* Storitev My Alert je del dodatne opreme.

MY NAVIGATION

S storitvijo My Navigation bo vaša vozna izkušnja še popolnejša: informacije o prometu, vremenu in razmerah na cesti, ki se sproti posodabljajo. V pametnem telefonu lahko tudi poiščete cilje in kraje, ki vas zanimajo, in jih pošljete v navigacijski sistem, vgrajen v vozilo.

Poleg tega lahko z mobilno aplikacijo My Alfa Connect dostopate do ponudb partnerjev in ugodnosti pri zavarovanju, ki so povezane s telematskimi podatki vozila.
Za več informacij kliknite tukaj.

Motor

POPOLNA ZMOGLJIVOST MODELA STELVIO

Izbirate lahko med visokozmogljivimi in učinkovitimi motorji, ki so v celoti izdelani iz aluminija, v kombinaciji z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF, ki zagotavlja največjo učinkovitost z vidika prožnosti, zmogljivosti in udobja. Na voljo je široka paleta dizelskih in bencinskih motorjev z močjo od 118 kW (160 KM) do 206 kW (280 KM).

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Poraba goriva modela Stelvio (l/100 km): 9,2–5,6; emisije CO₂ (g/km): 208–146.
Homologacijske vrednosti so določene na podlagi kombiniranega cikla po WLTP in so bile posodobljene dne 26. 5. 2021. Vrednosti so navedene za namene primerjave.

Mere

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Slike so namenjene samo za prikaz, glede podrobnosti izdelkov in razpoložljivosti barv obiščite https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Finančne storitve

REŠITVE ZA NAKUP

Poiščite široko ponudbo finančnih storitev in zavarovalnih produktov za nakup vozila Alfa Romeo.

Testna vožnja

Prijavite se na testno vožnjo in doživite edinstveno izkušnjo vožnje z vozilom Alfa Romeo.

Spletna brošura

Pridobite vse informacije, ki jih potrebujete o svojem najljubšem modelu Alfa Romeo. Prenesite brošuro z vsemi podrobnostmi.

Obiščite pooblaščenega prodajalca

Dogovorite se za termin in obiščite pooblaščenega prodajalca, izberite svoje novo vozilo Alfa Romeo ter se dogovorite za vam najustreznejšo obliko financiranja.