ALFA ROMEO TONALE​

alfa romeo tonale

NOVI TONALE

PREPOZNAVNE ZNAČILNOSTI​

Prvi hibridni motor
znamke Alfa Romeo​

Tehnologija NFT spremlja
življenjski cikel avtomobila

Vsebuje najnovejše
napredne sisteme za
pomoč vozniku

Opremljen s tehnologijo
„brake-by-wire“

Zunanjost
FUNKCIONALNA LEPOTA
Alfa romeo gallery exterior 1

Oblika, ki združuje slogovne poteze znamke Alfa Romeo, preoblikovane v imenu sodobnosti in funkcionalnosti ter z značilnostmi italijanskega oblikovanja.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior 2

Značilni lebdeči vstavek v obliki črke V »Scudetto« je osrednji izstopajoči element sprednjega dela vozila Alfa Romeo Tonale.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior

Prilagodljivi matrični žarometi 3 + 3 Full LED ustvarjajo edinstveno značilnost, ki je zvesta najpristnejšemu značaju znamke Alfa Romeo.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior 3

Lita platišča R20 v obliki »telefonske številčnice« z rdečimi zavornimi čeljustmi: oblika, ki na sodoben način poustvarja motiv »telefonske številčnice« legendarnih avtomobilov iz 60. let 20. stoletja.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior 4

Zadnji žarometi tvorijo sinusno krivuljo, ki popolnoma objame zadnji del avtomobila ter se zlije v zares edinstven in prepoznaven videz osvetlitve.

Notranjost
VOZNIK V SREDIŠČU
Alfa romeo gallery interior 1

Oblikovana in izdelana tako, da ste ves čas v središču. Prestižni materiali in končne obdelave skupaj z nepričakovano osvetlitvijo armaturne plošče v trenutku ustvarijo vzdušje, ki je značilno za znamko Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery interior 2

Športno in tehnološko dovršeno okolje je zasnovano tako, da je osredotočeno in usmerjeno k vozniku. »Teleskopska« instrumentna plošča, imenovana »Cannocchiale«, skupaj s popolnoma digitalnim 12,3-palčnim zaslonom in 10,25-palčnim zaslonom na dotik ustvarja privlačno vozno izkušnjo, ki združuje strast in nadzor.

Alfa romeo gallery interior 3

Sprednja sedeža s funkcijo ogrevanja in hlajenja oblazinjena v Alcantaro in eko usnje sta zasnovana tako, da zagotavljata udobje v vožnji na najvišji ravni.

Izkusite vrhunski infotainment sistem z 10,25-palčnim zaslonom na dotik z brezžičnim zrcaljenjem zahvaljujoč sistemoma Apple CarPlay in Android Auto™. Skupaj s pripomočki – ki jih je mogoče prilagoditi z intuitivnim sistemom povleci in spusti – in s storitvami Alfa Connect z glasovnim pomočnikom Alexa* za občutek domačnosti, ko ste na poti.​

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so registrirane znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njene podružnice.

12,3-palčni instrumentni zaslon za voznika »Cannocchiale« s tremi načini prikazovanja instrumentov: Evolved, Relax in Heritage. Način Evolved je moderen, način Relax je osredotočen na udobje, način Heritage pa se zgleduje po ikoničnih modelih znamke.

Alfa romeo gallery interior 4

Ekskluzivna ambientna osvetlitev na armaturni plošči dvigne slog Alfa Romeo Tonale na naslednjo raven. Izberite barvo, ki se ujema z vašimi čustvi.

S pomočjo vrhunskega zvočnega sistema Harman Kardon s 14 zvočniki in nizkotoncem se potopite v bogate tone in vibracije našega seznama predvajanja Alfa Romeo Tonale.

Tehnologija

Inovacije v gibanju

​Tehnologija z Alfa Romeo hitro napreduje: Tonale se ponaša s certifikatom NFT Blockchain, glasovim pomočnikom Amazon Alexa* in ekosistemom integriranih digitalnih storitev, ki zagotavljajo najboljšo izkušnjo vožnje.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so registrirane znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

Poleg tega lahko z mobilno aplikacijo My Alfa Connect dostopate do ponudb partnerjev in ugodnosti pri zavarovanju, ki so povezane s telematskimi podatki vozila.Prenesite aplikacijo My Alfa Connect zdaj in začnite odkrivati vse storitve.

    

 

KONFIGURIRAJTE SVOJE VOZILO TONALE
IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Slike so okvirne in so namenjene zgolj za ponazoritev. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali se bodo razlikovale, ko bo vozilo na voljo, na primer zaradi tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Nekatere slike lahko prikazujejo dodatno opremo in/ali opremo, ki ni serijska in bo vgrajena na posebno zahtevo in ob doplačilu, ko bo vozilo na voljo.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Poraba goriva pri različici modela Alfa Romeo Tonale z blagim hibridom (l/100 km): 6,3–5,6; emisije CO₂ (g/km): 144–127. Homologacijske vrednosti so določene na podlagi kombiniranega cikla po WLTP in so bile posodobljene dne 30. 4. 2022. Vrednosti so navedene za namene primerjave.

Mere

Tonale priključni hibrid Q4 je dolg 4.528 mm, širok 2.082 mm in visok 1.693 mm. Največja prostornina prtljažnika je 500 litrov. Na voljo so 18-palčna, 19-palčna in 20-palčna lita platišča.

Originalni dodatki
NAJ BO VAŠ SLOG EDINSTVEN
mopar accessories

Podrobnosti originalnih dodatkov znamke Mopar naredijo vaš Tonale še bolj prepoznaven.

PAKET BLACK​

Nadgradite svoj Tonale s pridihom črne barve za še bolj značilen videz. 20-palčna platišča, sprednja maska in pokrova zunanjih vzvratnih ogledal v črni barvi bodo poudarila občutek športnosti in sloga.

ARMATURNA PLOŠČA


Za bolj ekskluziven videz armaturne plošče Tonale ponuja dve vrsti vstavkov: videz ogljikovih vlaken z ikoničnim logotipom Alfa Romeo ali očarljiv geometrijski vzorec z bolj abstraktnim logotipom.

PROJEKCIJA LOGOTIPA POD VRATI​

Naj značaj znamke Alfa Romeo zasije vsakič, ko odprete vrata z belim logotipom Alfa Romeo, ne glede na to, ali gre za okrogel logotip ali klasično pisavo znamke. Na voljo samo za sprednja vrata.

PRESTAVNA ROČICA

Izboljšajte oprijem in poudarite kakovost notranjosti modela Tonale z vrhunsko v eko usnje oblečeno prestavno ročico z rdečimi šivi.

ZAŠČITNA PODLOGA PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Dodaten sloj zaščite bo ohranil prtljažnik čist in organiziran. Podloga, izdelana iz termoplastičnega materiala, je bila zasnovana tako, da pokriva tla prtljažnega prostora s protizdrsno površino, ki pomaga zmanjšati drsenje.

NOSILEC ZA KOLO​

Nosilec za kolo je narejen iz močnega aluminija in je idealen za varno in enostavno prenašanje kolesa.*

*Samo za eno kolo.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

Slike so okvirne in so namenjene zgolj za ponazoritev. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali se bodo razlikovale, ko bo vozilo na voljo, na primer zaradi tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Nekatere slike lahko prikazujejo dodatno opremo in/ali opremo, ki ni serijska in bo vgrajena na posebno zahtevo in ob doplačilu, ko bo vozilo na voljo.

Financiranje

REŠITVE ZA NAKUP

Poiščite široko ponudbo finančnih storitev in zavarovalnih produktov za nakup vozila Alfa Romeo.