ALFA ROMEO GIULIA

Edinstvena pri zagotavljanju neprekosljive vozne izkušnje in vzbujanju čustev

PREPOZNAVNE ZNAČILNOSTI

Prepoznavna oblika

Italijanska oblika v pristnem slogu znamke Alfa Romeo

Napredni sistemi
za pomoč vozniku

Druga stopnja avtonomne vožnje

Porazdelitev mase v razmerju 50 : 50

Popolna uravnoteženost za brezkompromisno vozno dinamiko

Vzmetenje Alfa™ Link

Večja natančnost, največje udobje

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Slike so simbolične in so namenjene zgolj za ponazoritev. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali se bodo razlikovale, ko bo vozilo na voljo, na primer zaradi tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Nekatere slike lahko prikazujejo dodatno opremo in/ali opremo, ki ni serijska in bo vgrajena na posebno zahtevo in ob doplačilu, ko bo vozilo na voljo.

Napredni sistem za pomoč vozniku

LEPOTA, KI TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

Alfa Romeo Giulia je pravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo uspela najti z drugo stopnjo
avtonomne vožnje. Model Giulia je opremljen s sistemi, ki inteligentno spremljajo
okolico vozila, da zagotovijo nadzor in izjemen užitek v vožnji.

Informacijsko-razvedrilni sistem
NAJ VAS OBDAJA POGLOBLJENA TEHNOLOGIJA

Z nekaj intuitivnimi potezami si boste zagotovili gladko vožnjo z modelom Alfa Romeo Giulia.

Storitve Alfa Connect

VRHUNSKA POVEZLJIVOST

Povežite se s svetom. In s svojim avtomobilom. Storitve Alfa Connect ustvarjajo in zagotavljajo odlično povezljivost z aplikacijama Android Auto™ in Apple CarPlay.

MY ASSISTANT

Storitev My Assistant vam v nujnem primeru omogoča vzpostavitev stika z našimi klicnimi centri, kjer se bodo po najboljših močeh potrudili, da čim hitreje rešijo težavo.

MY REMOTE

Storitev My Remote vam omogoča interakcijo z modelom Alfa Romeo Giulia kadar koli in kjer koli: lahko zaklenete in odklenete vrata, prižgete in ugasnete luči ter izvedete številna druga dejanja. Vse to kar s pametnim telefonom ali pametno uro.

MY CAR

S storitvijo My Car lahko kar s pametnim telefonom ali računalnikom stalno ohranjate nadzor nad splošnim stanjem modela Alfa Romeo Giulia, tudi kadar niste za volanom.

MY WI-FI*

S storitvijo My Wi-Fi lahko brezžično internetno povezavo delite z vsemi potniki v vozilu Alfa Romeo Giulia.

* Storitev My Wi-Fi je del dodatne opreme.

MY ALERT*

Zaščitite svoje vozilo Alfa Romeo Giulia s storitvijo My Alert, ki vas v aplikaciji obvesti o morebitnem sumljivem dogodku, na primer poskusu kraje ali nedovoljeni vleki.

* Storitev My Alert je del dodatne opreme.

MY NAVIGATION

S storitvijo My Navigation bo vaša vozna izkušnja še popolnejša: informacije o prometu, vremenu in razmerah na cesti, ki se sproti posodabljajo. V pametnem telefonu lahko tudi poiščete cilje in kraje, ki vas zanimajo, in jih pošljete v navigacijski sistem, vgrajen v vozilo.

Poleg tega lahko z mobilno aplikacijo My Alfa Connect dostopate do ponudb partnerjev in ugodnosti pri zavarovanju, ki so povezane s telematskimi podatki vozila.
Za več informacij kliknite tukaj.

Zmogljivost

OBVLADUJTE CESTO IN UŽIVAJTE V VOŽNJI

Učinkoviti in izjemno zmogljivi motorji. Šasija, zasnovana za pogon na zadnji kolesi, inovativni sistemi vzmetenja ter najboljše razmerje med maso in močjo.Široka paleta dizelskih in bencinskih motorjev z močjo od 118 kW (160 KM) do 206 kW (280 KM). Za več informacij o razpoložljivosti in podrobnosti kliknite tukaj, da konfigurirate svojo različico.

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Poraba goriva modela Giulia (l/100 km): 8,4–4,8; emisije CO₂ (g/km): 190–126.
Homologacijske vrednosti so določene na podlagi kombiniranega cikla po WLTP in so bile posodobljene dne 26. 5. 2021. Vrednosti so navedene za namene primerjave.

Tehnologija
SIMFONIJA MEHANIKE IN ČUSTEV

Alfa Romeo Giulia združuje obliko, moč in inovativnost po zaslugi patentiranih tehnologij in uporabe lahkih materialov, kar zagotavlja edinstven užitek v vožnji. Sistem nadzora podvozja sproti prilagaja sistem Q2 ali Q4 in integralni zavorni sistem (IBS) elektronskega zaviranja »brake-by-wire«.

Dimenzije

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Slike so namenjene samo za prikaz, glede podrobnosti izdelkov in razpoložljivosti barv obiščite https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Finančne storitve

REŠITVE ZA NAKUP

Poiščite široko ponudbo finančnih storitev in zavarovalnih produktov za nakup vozila Alfa Romeo.

Testna vožnja

Prijavite se na testno vožnjo in doživite edinstveno izkušnjo vožnje z vozilom Alfa Romeo.

Spletna brošura

Pridobite vse informacije, ki jih potrebujete o svojem najljubšem modelu Alfa Romeo. Prenesite brošuro z vsemi podrobnostmi.

Obiščite pooblaščenega prodajalca

Dogovorite se za termin in obiščite pooblaščenega prodajalca, izberite svoje novo vozilo Alfa Romeo ter se dogovorite za vam najustreznejšo obliko financiranja.