ALFA ROMEO TONALE

Začetek novega obdobja znamke Alfa Romeo

alfa romeo tonale

NOVI TONALE

PREPOZNAVNE ZNAČILNOSTI

Izboljšana izkušnja s programsko opremo

Vrhunska elektrifikacija

Inovativna tehnologija za
upravljanje in udobje

Pristna vozna izkušnja

Zunanjost
FUNKCIONALNA LEPOTA
Alfa romeo gallery exterior 1

Oblika, ki združuje slogovne poteze znamke Alfa Romeo, preoblikovane v imenu sodobnosti in funkcionalnosti ter z značilnostmi italijanskega oblikovanja.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior 2

Značilni lebdeči vstavek v obliki črke V »Scudetto« je osrednji izstopajoči element sprednjega dela vozila Alfa Romeo Tonale.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior

Prilagodljivi matrični žarometi 3 + 3 Full LED ustvarjajo edinstveno značilnost, ki je zvesta najpristnejšemu značaju znamke Alfa Romeo.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior 3

Lita platišča R20 v obliki »telefonske številčnice« z rdečimi zavornimi čeljustmi: oblika, ki na sodoben način poustvarja motiv »telefonske številčnice« legendarnih avtomobilov iz 60. let 20. stoletja.

Zunanjost
Alfa romeo gallery exterior 4

Zadnji žarometi tvorijo sinusno krivuljo, ki popolnoma objame zadnji del avtomobila ter se zlije v zares edinstven in prepoznaven videz osvetlitve.

Notranjost
VOZNIK V SREDIŠČU
Alfa romeo gallery interior 1

Oblikovana in izdelana tako, da ste ves čas v središču. Prestižni materiali in končne obdelave skupaj z nepričakovano osvetlitvijo armaturne plošče v trenutku ustvarijo vzdušje, ki je značilno za znamko Alfa Romeo.

Notranjost
Alfa romeo gallery interior 2

Športno in tehnološko dovršeno okolje je zasnovano tako, da je osredotočeno in usmerjeno k vozniku. »Teleskopska« instrumentna plošča, imenovana »Cannocchiale«, skupaj s popolnoma digitalnim 12,3-palčnim zaslonom in 10,25-palčnim zaslonom na dotik ustvarja privlačno vozno izkušnjo, ki združuje strast in nadzor.

Notranjost
Alfa romeo gallery interior 3

Ogrevana in hlajena sprednja sedeža iz materiala Alcantara ali usnja sta zasnovana tako, da stalno zagotavljata udobje in pomen užitka v vožnji dvigneta na višjo raven.

Notranjost
Alfa romeo gallery interior 4

Brezhibno nameščene luči LED ustvarjajo popolno ozračje za vsako vožnjo.

Notranjost
​POBARVAJTE SVOJ MODEL TONALE
ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Slike so okvirne in so namenjene zgolj za ponazoritev. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali se bodo razlikovale, ko bo vozilo na voljo, na primer zaradi tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Nekatere slike lahko prikazujejo dodatno opremo in/ali opremo, ki ni serijska in bo vgrajena na posebno zahtevo in ob doplačilu, ko bo vozilo na voljo.

gallery software
TEHNOLOGIJA

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Tonale po zaslugi arhitekture programske opreme nove generacije ponuja popoln nabor tehnoloških inovacij.Je prvo vozilo, ki je opremljeno s tehnologije blokovne verige NFT, ponaša se s storitvijo Amazon Alexa* Voice Service in omogoča izkoriščanje ekskluzivnih storitev Amazon* ter še veliko več.To je ekosistem vgrajenih digitalnih storitev za zagotavljanje najboljše izkušnje za volanom in zunaj vozila.​

*Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih družb.

Storitve Alfa Connect
VEDNO POVEZANI

Storitve Alfa Connect zagotavljajo najbolj povezano izkušnjo za preprosto upravljanje novega modela Tonale ne glede na to, kje ste.
Z mobilno aplikacijo My Alfa Connect se boste lahko z mobilnim telefonom povezali s svojim novim modelom Tonale.

Poleg tega lahko z mobilno aplikacijo My Alfa Connect dostopate do ponudb partnerjev in ugodnosti pri zavarovanju, ki so povezane s telematskimi podatki vozila.
Prenesite aplikacijo My Alfa Connect zdaj in začnite odkrivati vse storitve.

    

 

engine 1
Pogonski sistem

PREOBLIKOVANJE ŠPORTNOSTI
ZA 21. STOLETJE

Novi Tonale predstavlja vstop znamke Alfa Romeo v svet elektrifikacije s posebnimi rešitvami, ustvarjenimi za poudarjanje njenega značaja.

Zavrnitev odgovornosti

Poraba goriva pri različici modela Alfa Romeo Tonale z blagim hibridom (l/100 km): 6,3–5,6; emisije CO₂ (g/km): 144–127. Homologacijske vrednosti so določene na podlagi kombiniranega cikla po WLTP in so bile posodobljene dne 30. 4. 2022. Vrednosti so navedene za namene primerjave.

Vozna dinamika
UMETNOST OBVLADOVANJA CESTE
driving dynamics
Napredni sistem za pomoč vozniku
INOVATIVNA TEHNOLOGIJA ZA VRHUNSKI NADZOR
safety

Model Tonale sinergijo med človekom in strojem dvigne na višjo raven z zagotavljanjem bolj instinktivne vozne izkušnje z najnovejšimi naprednimi sistemi za pomoč vozniku (ADAS). Po zaslugi druge stopnje avtonomne vožnje lahko vsi potniki v vozilu uživajo v večjem nadzoru in udobju.

Mere

ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Slike so okvirne in so namenjene zgolj za ponazoritev. Prikazane barve in podrobnosti morda ne bodo na voljo ali se bodo razlikovale, ko bo vozilo na voljo, na primer zaradi tehničnih in/ali proizvodnih in/ali komercialnih razlogov. Nekatere slike lahko prikazujejo dodatno opremo in/ali opremo, ki ni serijska in bo vgrajena na posebno zahtevo in ob doplačilu, ko bo vozilo na voljo.

Financiranje

REŠITVE ZA NAKUP

Poiščite široko ponudbo finančnih storitev in zavarovalnih produktov za nakup vozila Alfa Romeo.

Testna vožnja

Prijavite se na testno vožnjo in doživite edinstveno izkušnjo vožnje z vozilom Alfa Romeo.

Spletna brošura

Pridobite vse informacije, ki jih potrebujete o svojem najljubšem modelu Alfa Romeo. Prenesite brošuro z vsemi podrobnostmi.

Obiščite pooblaščenega prodajalca

Dogovorite se za termin in obiščite pooblaščenega prodajalca, izberite svoje novo vozilo Alfa Romeo ter se dogovorite za vam najustreznejšo obliko financiranja.