Alfa Romeo Stelvio je lahko vaš od 46.791 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Alfa Romeo Stelvio 2.0 Turbo 147 kW (200 KM) AT8 Q4 Super in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila z ALFA ROMEO Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

STRAST V SREDIŠČU VSEGA

Iz preproste skice pri načrtovanju edinstvenega vozila, se je Stelvio razvil v nekaj izjemnega. Opremljen z najnovejšo tehnologijo, se Stelvio ponovno uveljavlja kot eno najbolj zaželenih in večkrat nagrajenih SUV vozil v svoji kategoriji. Kot vedno, prinaša neprimerljive zmogljivosti in užitek v vožnji, ki jih je mogoče pripisati samo slogu in bogati zgodovini znamke Alfa Romeo.

MOČ, KI PREPRIČA

Stelvio se pod pokrovom ponaša s široko ponudbo lahkih, visokozmogljivih in učinkovitih bencinskih in dizelskih motorjev s popolnoma aluminijastim blokom.
Na voljo so 2,0-litrski bencinski motor z močjo 148 kW (200 KM) in 206 kW (280 KM) s štirikolesnim pogonom Q4, 2,2-litrski dizelski motor z močjo 140 kW (190 KM) in 154 kW (210 KM) s štirikolesnim pogonom Q4 ter 2,2-litrski dizelski motor z močjo 118 kW (160 KM) in 140 kW (190 KM) s pogonom na zadnji kolesi. Vsi motorji so na voljo z najsodobnejšim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF, ki zagotavlja optimalen odziv motorja z vidika prožnosti, udobja, zmogljivosti in učinkovitosti.

LEPOTA, KI TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

V dobi tehnologije je Alfa Romeo Stelvio pravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo, uspel najti z drugo stopnjo avtonomne vožnje. Stelvio je zdaj opremljen s sistemi, ki inteligentno spremljajo okolico vozila, ne da bi to vplivalo na užitek v vožnji.

stelvio-dimenzijer
stelvio-pomembne-lastnosti