Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio je lahko vaš od 104.291 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 2.9 V6 Bi-Turbo 357 kW (510 KM) Quadrifoglio in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila z ALFA ROMEO Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

STRAST V SREDIŠČU VSEGA

Iz preproste skice pri načrtovanju edinstvenega vozila, se je Stelvio Quadrifoglio razvil v nekaj izjemnega. Opremljen z najnovejšo tehnologijo, se Stelvio Quadrifoglio ponovno uveljavlja kot eno najbolj zaželenih in večkrat nagrajenih SUV vozil v svoji kategoriji. Kot vedno, prinaša neprimerljive zmogljivosti in užitek v vožnji, ki jih je mogoče pripisati samo slogu in bogati zgodovini znamke Alfa Romeo.

LEPOTA, KI TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

V dobi tehnologije je Alfa Romeo Stelvio Quadrifogliopravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo, uspel najti z drugo stopnjo avtonomne vožnje. Stelvio Quadrifoglio je zdaj opremljen s sistemi, ki inteligentno spremljajo okolico vozila, ne da bi to vplivalo na užitek v vožnji.

MOČ, KI PREPRIČA

Stelvio Quadrifoglio se pod pokrovom ponaša z lahkim, visokozmogljivim in učinkovitim bencinskim motorjem s popolnoma aluminijastim blokom. Aluminijasti motor 2.9 V6 Bi-Turbo z močjo 375 kW (510 KM) deluje skupaj s sistemom štirikolesnega pogona Q4. Motor doseže 176 KM/l, s pospeškom od 0-100 km/h v samo 3,8 sekundah. Skupaj s samodejnim 8-stopenjskim menjalnikom, ki v načinu Race menja prestave v 150 milisekundah.

stelvio-qv-dimenzije
stelvio-qv-pomembne