Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je lahko vaša od 98.771 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi-Turbo 357 kW (510 KM) AT8 Quadrifoglio in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila z ALFA ROMEO Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

STRAST V SREDIŠČU VSEGA

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je odlična in udobna sopotnica pri vsakodnevnih vožnjah, s tem pa ne izgublja svoje ekskluzivnosti. Brezčasen italijanski slog, najsodobnejši varnostni in informacijsko-razvedrilni sistemi – Giulia Quadrifoglio ima vse, kar potrebujete za sproščeno vožnjo tako na krajših poteh kot na dolgih potovanjih. Zasnovana je v skladu s filozofijo znamke Alfa Romeo, ki lastnikom vozil prinaša nepozabna doživetja in prebudi njihova čustva.

LEPOTA, KI TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

V dobi tehnologije je Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio pravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo uspela najti z drugo stopnjo avtonomne vožnje. Giulia Quadrifoglio je zdaj opremljena s sistemi, ki inteligentno spremljajo okolico vozila, ne da bi to vplivalo na užitek v vožnji.

USTVARJENA ZA ZMOGLJIVOST

Giulia Quadrifoglio zaradi predanega dela in številnih preizkusov v vetrovniku dosega koeficient zračnega upora (Cd) 0,26. S tem so dosegli tehnične rešitve, ki zmanjšujejo turbulenco in izboljšajo dinamično učinkovitost vozila.
Doživite izjemen športni občutek z bencinskim motorjem 2.9 V6 z dvema turbopolnilnikoma, ki je v celoti izdelan iz aluminija in lahko razvije kar 375 kW (510 KM) moči v kombinaciji z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF. V načinu Race avtomobil izrazi ves svoj potencial z bliskovitim prestavljanjem v 150 milisekundah.

giulia-qv-dimenzije
giulia-qv-pomembne-lastnosti