GIULIA

STRAST V SREDIŠČU VSEGA

Prenovljena Alfa Romeo Giulia je odlična in udobna sopotnica pri vsakodnevnih vožnjah, s tem pa ne izgublja svoje ekskluzivnosti. Brezčasen italijanski slog, najsodobnejši varnostni in informacijsko-razvedrilni sistemi – Giulia ima vse, kar potrebujete za sproščeno vožnjo tako na krajših poteh kot na dolgih potovanjih. Zasnovana je v skladu s filozofijo znamke Alfa Romeo, ki lastnikom vozil prinaša nepozabna doživetja in prebudi njihova čustva.

USTVARJENA ZA ZMOGLJIVOST

Vsi motorji imajo visoko kompresijsko razmerje, so v celoti izdelani iz aluminija ter zagotavljajo neprimerljivo ravnovesje med močjo in prijaznostjo do okolja. Doživite izjemen športni občutek z 2,0-litrskim bencinskim motorjem z močjo 147 kW (200 KM) s pogonom na zadnji kolesi ter z močjo 206 kW (280 KM) s štirikolesnim pogonom Q4 v kombinaciji z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF.
2,2-litrski dizelski motor z močjo 100 kW (136 KM), 118 kW (160 KM) in 140 kW (190 KM) s pogonom na zadnji kolesi ter z močjo 154 kW (210 KM) s štirikolesnim pogonom Q4 v kombinaciji z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF zagotavlja največjo učinkovitost in izjemno zmogljivost.

LEPOTA, KI TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

V dobi tehnologije je Alfa Romeo Giulia pravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo uspela najti z drugo stopnjo avtonomne vožnje. Giulia je zdaj opremljena s sistemi, ki inteligentno spremljajo okolico vozila, ne da bi to vplivalo na užitek v vožnji.

dimenzije-koncna
pomembne-lastnosti-giulia