Alfa Romeo Giulia je lahko vaša od 42.290 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo 200 AT8 147 kW (200 KM) Super (Modelno leto 2022) in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 8 %. Ob nakupu vozila z ALFA ROMEO Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

STRAST V SREDIŠČU VSEGA

Alfa Romeo Giulia je odlična in udobna sopotnica pri vsakodnevnih vožnjah, s tem pa ne izgublja svoje ekskluzivnosti. Brezčasen italijanski slog, najsodobnejši varnostni in informacijsko-razvedrilni sistemi – Giulia ima vse, kar potrebujete za sproščeno vožnjo tako na krajših poteh kot na dolgih potovanjih. Zasnovana je v skladu s filozofijo znamke Alfa Romeo, ki lastnikom vozil prinaša nepozabna doživetja in prebudi njihova čustva

USTVARJENA ZA ZMOGLJIVOST

Vsi motorji imajo visoko kompresijsko razmerje, so v celoti izdelani iz aluminija ter zagotavljajo neprimerljivo ravnovesje med močjo in prijaznostjo do okolja. Doživite izjemen športni občutek z 2,0-litrskim bencinskim motorjem z močjo 147 kW (200 KM) s pogonom na zadnji kolesi ter z močjo 206 kW (280 KM) s štirikolesnim pogonom Q4 v kombinaciji z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF.
2,2-litrski dizelski motor z močjo 100 kW (136 KM), 118 kW (160 KM) in 140 kW (190 KM) s pogonom na zadnji kolesi ter z močjo 154 kW (210 KM) s štirikolesnim pogonom Q4 v kombinaciji z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF zagotavlja največjo učinkovitost in izjemno zmogljivost.

LEPOTA, KI TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

V dobi tehnologije je Alfa Romeo Giulia pravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo uspela najti z drugo stopnjo avtonomne vožnje. Giulia je opremljena s sistemi, ki inteligentno spremljajo okolico vozila, ne da bi ti vplivali na užitek v vožnji.

4
pomembne-lastnosti-giulia