Od *#!@?!* do brezskrbnega parkiranja.

Za brezskrbno parkiranje vgradite parkirne senzorje!

+ paket Klasika z vgradnjo in s 3-letno garancijo – 230 €
+ paket Laser line profi z vgradnjo in s 3-letno garancijo – 280 €

Za brezskrbno parkiranje pridobite ponudbo!

 

Ponudba parkirnih senzorjev KLASIK velja za komplet 4 zadnjih parkirnih senzorjev, premera 18 mm, centralne enote, inštalacije, piskača in potrebnega montažnega materiala. Senzorji so namenjeni za vgradnjo na zadnji odbijač.Navedena cena 230 EUR velja za komplet senzorjev KLASIK, s kataloško številko 9900, in vključuje montažo na zadnji odbijač. Barvanje senzorjev v barvo vozila se obračuna ločeno in ni vključeno v ceno paketa.

Ponudba parkirnih senzorjev LASER LINE velja za komplet parkirnih senzorjev nove generacije in vključuje 4 senzorje, ki delujejo na 12V in 24V, z visoko odpornostjo na motnje. Senzorji se lahko vgradijo v 16 mm ali 18 mm luknjo in imajo funkcije: radio mute, individualna nastavitev senzorja, zakasnitev vklopa, začasna deaktivacija. Senzorji so namenjeni za vgradnjo na zadnji odbijač.Navedena cena 280 EUR velja za komplet senzorjev LASERLINE, s kataloško številko 4016-u, in vključuje montažo na zadnji odbijač. Barvanje senzorjev v barvo vozila se obračuna ločeno in ni vključeno v ceno paketa.

Ponudba velja do vključno  30.6.2023 oziroma do razprodaje zalog.

Za vgrajene senzorje velja 36 mesecev (3 leta) garancije pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščenem serviserju. V garancijo ne sodijo okvare, ki so posledica normalne obrabe ali mehanskih poškodb.

Vgradnja senzorjev je pogojena s tem, ali ima določena znamka vozila oziroma model predvideno mesto za montažo le-teh.

Pred nakupom vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju preverite razpoložljivost izdelkov in možnost vgradnje kompleta na vaše vozilo.

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, Baragova ulica 7D, 1000 Ljubljana si pridržuje pravico do spremembe cen in napak v ponudbi. Slike so simbolične. Za podrobnejše informacije se obrnite na pooblaščenega serviserja.