Alfa Romeo Logo

Models

ŠE ENA TROJNA ZMAGA ALFE ROMEO NA TEKMOVANJU “BEST BRANDS” REVIJE AUTO BILD


Bralci nemške revije Auto Bild so izbrali modele Giulia, Stelvio in Giulietta za najlepše oblikovane v svojih kategorijah. Alfa Romeo je že tretje leto zapored na vrhu razvrstitve najlepše oblikovanih vozil v kategorijah “kompaktnih”, “srednje velikih” in “kompaktnih SUV vozil” .

 

 

Oblika vozil znamke Alfa Romeo navdušuje tudi nemške ljubitelje avtomobilov. Bralci revije Auto Bild so v posameznih kategorijah tekmovanja “Best Brands” izglasovali modele Alfa Romeo Stelvio, Giulia in Giulietta za najboljše v kategoriji “Design”. Tako kot v letih 2017 in 2018 je bil Alfa Romeo Stelvio izbran za najlepšega med “kompaktnimi SUV vozili”. Športna limuzina Alfa Romeo Giulia je osvojila tretjo zaporedno zmago v kategoriji “srednje velikih vozil” pri glasovanju za najlepše vozilo. Poleg tega pa je Alfa Romeo Giulietta ponovno ubranila prvo mesto z najlepšo obliko v kategoriji “kompaktnih vozil”.

 

 

“Posebej me veseli ta ponovljeni uspeh, ker znova obsega tri različne kategorije vozil. To kaže na širok razpon, v katerem oblikovanje Alfa Romea deluje brezhibno,” pravi Klaus Busse, vodja oddelka za oblikovanje v regiji EMEA.

 

 

Na osmem tekmovanju “Best Brands” so bralci tiskanih in digitalnih izdaj revije Auto Bild glasovali na različnih področjih, povezanih z vozili. Izbirali so med avtomobili 38 najpomembnejših blagovnih znamk iz različnih kategorij, od malih avtomobilov in kabrioletov do športnih terenskih vozil. Na izboru je sodelovalo več kot 63.000 bralcev.

1254x6001254x600_Alfa-Romeo_AUTO-BILD_01