Alfa Romeo Logo

Models

DVOJNA ZMAGA ZA ZNAMKO ALFA ROMEO NA PODELITVI NAGRAD BRALCEV NEMŠKE REVIJE »AUTO MOTOR UND SPORT«


Bralcem priznane avtomobilistične revije »auto motor und sport« je znova všeč oblika vozil Alfa Romeo. Na letni podelitvi nagrad »autonis 2017« so bralci znamko Alfa Romeo izbrali za »oblikovalsko znamko leta«, nagrado v razredu »velikih SUV vozil« pa je prejel najnovejši član v ponudbi vozil italijanske znamke – novi Alfa Romeo Stelvio.

»Počaščeni smo, da so bralci revije »auto motor und sport« znova izbrali znamko Alfa Romeo za znamko z eno najboljših oblik v panogi,« je na podelitvi nagrad v Stuttgartu dejal Klaus Busse, vodja oblikovanja za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko družbe FCA. »Ti nagradi sta pomembno priznanje za znamko Alfa Romeo: to, da so nas nemški ljubitelji avtomobilov že drugo leto zapored izbrali za vodilno oblikovalsko znamko in da je model Stelvio – kot prvi SUV v zgodovini znamke Alfa Romeo – zmagal v svojem razredu, kar je lani uspelo modelu Giulia, pomeni veliko nagrado za našo oblikovalsko ekipo in dokazuje, da smo na pravi poti.«

V vseh letih podelitve nagrad »autonis« je znamka Alfa Romeo dosegla več uspehov. Leta 2016 je bila izbrana za »oblikovalsko znamko leta«, nova Alfa Romeo Giulia in Alfa Romeo MiTo pa sta zmagala v svojih razredih. Leta 2010 so bralci revije »auto motor und sport« izbrali model Alfa Romeo Giulietta za najlepši avtomobil v razredu srednje velikih vozil.

Natančno 16.602 bralca tiskane revije »auto motor und sport« in njenih vsebin na spletu sta za 17. podelitev nagrad »autonis« glasovala v desetih kategorijah. Več kot polovico glasov (50,5 odstotka) je prejel model Alfa Romeo Stelvio, ki je tako zmagal v razredu »velikih SUV vozil«. Že drugo leto zapored pa je bila znamka Alfa Romeo s 27 % glasov izbrana za »oblikovalsko znamko leta«.

1254x6001254x600Alfa-Romeo_Autonis