Alfa Romeo Logo

Models

Alfa Romeo Tonale osvojil glasove bralcev revije What Car? na podelitvi nagrad »Car of the Year 2021«


  • Alfa Romeo Tonale je prejel nagrado bralcev na podelitvi nagrad »Car of the Year 2021« revije What Car?
  • Bralci revije What Car? so ga izbrali za najbolj vznemirljiv novi avtomobil leta 2021.

 

Alfa Romeo Tonale je na podelitvi nagrad »Car of the Year 2021«, ki jih vsako leto podeljuje revija What Car? zmagal v kategoriji »Reader Award«. Z nagrado »Reader Award«, ki jo podeljujejo bralci vodilne britanske avtomobilistične revije, je bil proglašen za najbolj vznemirljiv novi avtomobil leta 2021.

Tonale, ki je bil javnosti predstavljen na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2019, je zasnovan in izdelan na osnovi 110-letne dediščine znamke Alfa Romeo, in priteguje pozornost kupcev že pred svojim uradnim prihodom na trg.

Steve Huntingford, urednik revije What Car?, je izjavil: »Za nagrado, ki jo podeljujejo bralci revije What Car? je običajno tesen boj, letos pa je Tonale zmagal z veliko prednostjo in zbral dvakrat več  glasov kot drugouvrščeni avtomobil. Ljudje so očitno zelo navdušeni nad idejo novega družinskega športnega terenca z značko Alfa Romeo, in po konceptnem vozilu sodeč, razumemo, zakaj. ”

Arnaud Leclerc, vodja znamke Alfa Romeo za regijo EMEA, pa je dejal: „Konceptno vozilo Tonale napoveduje prihodnost Alfe Romeo, serijsko proizveden pa bo to prvi priključni hibrid te znamke. Veseli smo ob ugotovitvi, da kombinacija njegove lepote in funkcionalnosti vpliva na mnenje kupcev, ki – tako kot mi – komaj čakajo, da model Tonale končno ugledajo na cesti.

190711_Alfa-Romeo_Tonale_01 (1)