Alfa Romeo Logo

Models

ALFA ROMEO GIULIA JE BILA NA PODELITVI NAGRAD AUTOCAR AWARDS 2017


  • Alfa Romeo Giulia na podelitvi nagrad Autocar Awards 2017 imenovana za znanilko sprememb
  • Hvalijo njene »izjemne zmogljivosti in vznemirljivo vodljivost« 

 

Alfa Romeo Giulia je bila na podelitvi nagrad Autocar Awards 2017 imenovana za znanilko sprememb, saj nakazuje »popolno preobrazbo ene najbolj priljubljenih avtomobilističnih znamk«.

Komentar urednika revije Autocar Marka Tisshawa: »Nova Giulia ni zgolj najbolj konkurenčna limuzina znamke Alfa Romeo, odkar je to podjetje pred več kot pol stoletja predstavilo njeno prejšnjo inačico, temveč je – bistveno za vse alfiste po duši – tudi najbolj všečna.  Po zaslugi izjemnih zmogljivosti in vznemirljive vodljivosti ima Giulia vse, kar si želite od vozila Alfa Romeo želite.

Nova Giulia, ki je plod sodelovanja najboljših inženirjev, oblikovalcev in stilistov koncerna FCA, uteleša osnovne elemente, ki znamko Alfa Romeo uvrščajo med najbolj priljubljene avtomobilistične znamke na svetu: značilno italijansko oblikovanje, inovativni pogonski sistemi, popolna porazdelitev teže, edinstvene tehnične rešitve ter najboljše razmerje teže in moči.

V reviji Autocar pravijo, da za znanilce sprememb označijo tiste avtomobile, ki v svoje razrede zaradi koristi za kupce pripeljejo nove, višje standarde ali se kako drugače upirajo normam. V reviji Autocar so o Giulii zapisali: »Giulia je navdušujoča, nenavadna in izstopajoča novinka v razredu, katerega običajni zaščitni znak je zadržana nadmoč.«

1254x6001254x600