Alfa Romeo Logo

Models

ALFA ROMEO GIULIA IN TRIJE VOZNIKI MOŠTVA FERRARI: »LA MECCANICA DELLE EMOZIONI« (MEHANIKA S STRASTJO) V VIDEOPOSNETKU


Veliko nagrado Italije so pri Alfi Romeo obeležili tako, da so skupaj z dirkalnim moštvom Ferrari pripravili osupljiv videoposnetek. Trije vozniki moštva: Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen in Antonio Giovinazzi so sedli za volan Giulie Quadrifoglio, najzmogljivejšega cestnega avtomobila znamke Alfa Romeo vseh časov.

Idejno zasnovo za videoposnetek so pripravili v agenciji Armando Testa, za produkcijo pa je bilo odgovorno podjetje Buddy Film. Video se začne s pogledom iz zraka na testno stezo v Baloccu blizu Torina. V ozadju se predvaja napeta glasba, ki naznanja adrenalinsko vzdušje.

Vozniki moštva Ferrari merijo moči v rdečih Giuliah Quadrifoglio. V razburljivi dirki se pokažeta vsa moč in okretnost tega izjemnega avtomobila, opremljenega z 2,9-litrskim bencinskim motorjem BiTurbo s 375 kW (510 KM) iz aluminija, ki doseže neverjetne zmogljivosti: največjo hitrost 307 km/h, pospešek od 0 do 100 km/h v pičlih 3,9 sekundah in največji navor 600 Nm pri 2.500 vrt./min.

Izjemna Giulia Quadrifoglio, predstavnica nove dobe znamke Alfa Romeo in slogana »La meccanica delle emozioni« (mehanika s strastjo), ni prvič na dirkalni stezi: lani je na kultnem dirkališču Nürburgring ali Zeleni pekel, kot ga imenujejo navdušenci, odpeljala najhitrejši krog v svoji kategoriji (7 minut in 32 sekund).

 

1254x6001254x600_170902_AR_slidercopy