Stelvio

SPREMINJA NAČIN LJUBEZNI DO VOŽNJE

ZUNANJOST

Model Stelvio presega meje svojega razreda, pri tem pa ohranja močno identiteto znamke Alfa Romeo in pristen občutek legendarne italijanske dediščine. Vse je uravnoteženo z idealnim občutkom za popolno razmerje in usklajene površine.

NOTRANJOST

Notranjost modela Stelvio predstavlja revolucionarni premik v svetu vozil SUV, saj ponuja neprimerljivo visok, vendar športen položaj za vožnjo, ki je zasnovan za obvladovanje ceste. Notranjost je čista in minimalistična: vsaka podrobnost je zasnovana tako, da poskrbi za še intenzivnejšo izkušnjo za volanom, kjer ni odvečnih ali pretirano oblikovanih elementov. Znamka Alfa Romeo z modelom Stelvio spreminja paradigme razreda vozil SUV, saj združuje prostornost, ergonomsko udobje in neprimerljiv slog.

TOP Stelvio 00_template_full_width

EDINSTVENOST

Pri Alfi Romeo so za model Stelvio izbrali samo najdragocenejše elemente notranjosti ter tako povezali tehnološko dovršene elemente in sestavne dele vrhunske kakovosti. Osnovna oblika armaturne plošče je elegantno obrobljena z naravnimi materiali, kot je furnir iz naravnega lesa ali aluminij. Športni volanski obroč v usnju je obogaten z vgrajeno tipko za zagon motorja. Sedeži so oblečeni v inovativno tehnično tkanino in polnozrnato usnje Pieno Fiore.

IZBOLJŠANA IZKUŠNJA ZA VOLANOM

Vrhunske tehnologije, ustvarjene za varnost ter informacijsko-razvedrilni sistem v vozilu. Lahka pogonska gred iz ogljikovih vlaken. Široka paleta učinkovitih in hkrati izjemnih pogonskih sklopov ter patentiranih dinamičnih rešitev. Gre za pomemben mejnik, ko je blagovna znamka ustvarila inovacijsko mojstrovino, a ob tem ostala zvesta svojemu edinstvenemu pristopu k snovanju vozil. Stelvio je značilno Alfa Romeo vozilo, ki lahko s svežim, čustvenim pristopom spremeni potek zgodovine SUV-jev.