NAJPOMEMBNEJŠA SO ČUSTVA

Najvišjo zmogljivost v razredu zagotavlja učinkovit motor 2.9 V6 z dvema turbopolnilnikoma, ki je v celoti izdelan iz aluminija in lahko razvije kar 375 kW (510 KM) moči ter 600 Nm največjega navora pri 2.500 vrt./min. 8-stopenjski samodejni menjalnik je umerjen tako, da optimizira tekoče prestavljanje in udobno vožnjo po vseh terenih. V načinu Race avtomobil izrazi ves svoj potencial z bliskovitim prestavljanjem v 150 milisekundah. Zamenjajte prestave z usnjeno prestavno ročico na sredinski konzoli ali z aluminijastima prestavnima ročicama ob volanu.

Tehnični podatki 2.9 V6 BI-TURBO
Tip motorja V6 90°, v celoti iz aluminija
Premer x hod (mm) 86,5 X 82
Prostornina motorja (cm3) 2891
Kompresijsko razmerje 9,3 : 1
Največja moč: kW (KM) pri vrt./min. 375 (510) pri 6.500
Največji navor: Nm pri vrt./min. 600 Pri 2.500 – 5.000
Aktivno upravljanje motorja Deaktivacija valjev; Sistem Start&Stop
Pogon Pogon na zadnji kolesi
Menjalnik 8-stopenjski samodejni
Največja hitrost (km/h) 307
Pospešek: 0-100 km/h (s) 3,9
Poraba goriva (mestna/izvenmestna/kombinirana) l/100 km 11,3/7,3/8,9
Izpusti CO2 (g/km) 206
Emisijski razred Euro 6d-TEMP
Sprednje vzmetenje Alfa™ Link z dvojno nihajno roko in polvirtualno krmilno osjo
Zadnje vzmetenje Alfa™ Link s štirimi in pol vodili

Vrednosti CO2 in porabe goriva so določene na podlagi meritev/metode korelacije, ki se nanaša na evropski vozni cikel (NEDC) skladno z Uredbo (EU) št. 2017/1152-1153. Vrednosti CO2 in porabe goriva, pridobljene skladno z veljavno uredbo, so navedene zato, da omogočajo primerjavo podatkov o vozilu. Homologacijske vrednosti CO2 in porabe goriva morda ne odražajo dejanskih vrednosti CO2 in porabe goriva, ki so odvisne od številnih dejavnikov, ki so na primer med drugim povezani z načinom vožnje, potjo, vremenom in razmerami na cesti ter stanjem, uporabo in opremo vozila. Navedene vrednosti CO2 in porabe goriva se nanašajo na različice vozila z najvišjimi in najnižjimi vrednostmi. Te vrednosti se lahko spreminjajo s poznejšo konfiguracijo glede na izbrano opremo in/ali velikost pnevmatik. Navedene vrednosti CO2 in porabe goriva niso dokončne in se lahko spreminjajo zaradi sprememb v proizvodnem ciklu; bolj posodobljene vrednosti bodo na voljo pri izbranem pooblaščenem prodajalcu mreže FCA. V vsakem primeru bodo uradne vrednosti CO2 in porabe goriva vozila, ki ga kupi stranka, navedene v dokumentih, ki so priloženi vozilu. Če so vrednosti CO2 in porabe goriva pomembne za namene izračuna davkov in dajatev v zvezi z vozilom, se je treba sklicevati na veljavno zakonodajo v posamezni državi.

OSTANITE POVEZANI

V zunanjem svetu ali v vašem avtomobilu, so storitve Alfa Connect s pestrim naborom povezljivosti tiste, ki odlikujejo model Alfa Romeo Stelvio.

MY ASSISTANT

Za volanom Giulie Qudrifoglio nikoli niste sami. Storitev My Assistant vam omogoča povezavo z usposobljenim telefonistom, ki vam bo pomagal v nujnih primerih.

MY REMOTE

Zdaj lahko komunicirate s svojo Giulio Quadrifoglio, kjerkoli že ste. Zahvaljujoč storitvi My Remote, storitvi povezljivosti, ki vam omogoča upravljanje različnih funkcij, na primer zaklepanje in odklepanje vrat ali vklop žarometov s pomočjo pametnega telefona ali pametne ure.

MY CAR

S storitvijo My Car lahko vse nastavitve funkcij vozila Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nadzorujete neposredno s pametnega telefona ali računalnika – tudi, ko niste za volanom.

MY WI-FI

Storitev My Wi-Fi je del storitev Alfa Connect, ki modelu Giulia Quadrifoglio omogoča brezžično omrežje, dostopno vsem potnikom.

MY THEFT ASSISTANCE

Zaščitite svojo Giulio Quadrifoglio s storitvijo My Theft Assistance, ki vas obvešča o sumljivih dogodkih, kot je poskus kraje ali nepooblaščena vleka.

MY NAVIGATION

S storitvijo My Navigation se bo vaše naslednje potovanje z modelom Giulia Quadrifoglio začelo, še preden boste sedli vanj. S pametnega telefona lahko navigacijskemu sistemu pošljete izbrane cilje in zanimiva mesta. Na poti boste prejemali posodobitve v realnem času o prometu, vremenskih razmerah in kamerah za merjenje hitrosti.

Upoštevajte, da bodo storitve povezljivosti Customer Care (pomoč kupcem), Vehicle Health Report (poročilo o stanju vozila), At-Home Digital Assistant (domači digitalni pomočnik), Drive Alerts (opozorila o vožnji), Vehicle Health Alert (opozorilo o stanju vozila), In-Vehicle Notifications (obvestila v vozilu), Send & Go (pošiljanje cilja v navigacijski sistem), POI Search (iskanje interesnih točk), Live Weather/Live Traffic/Live Speedcams (informacije o vremenu/prometu/prometnih kamerah v živo), Last Mile Navigation (navodila za pot do končnega cilja), Parking/Fuel Finder (iskalnik parkirišč/bencinskih črpalk), Stolen Vehicle Assistance (pomoč ob kraji vozila) in Theft Alarm Notification (obvestilo o poskusu kraje) na voljo kasneje.