FUNKCIONALNA LEPOTA

Zasnova, ki združuje slogovne značilnosti vozil znamke Alfa Romeo, posodobljene v imenu modernosti in funkcionalnosti, z značilnostmi italijanskega dizajna.

Stranska linija, ki jo je navdihnila Alfa Romeo GT, v karoseriji avtomobila prenaša čutnost in atletičnost.

Lebdeči ščit izstopa, popolni prilagodljivi LED žarometi Matrix 3+3 pa ustvarjajo nezgrešljiv podpis, ki je zvest najčistejši DNK Alfe Romeo.

20-palčna lita platišča »Teledial« z dizajnom, ki na sodoben način interpretirajo perforirano temo »telefonske številčnice« ikoničnih avtomobilov iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, kot je 33 Stradale.

Zadnji žarometi tvorijo sinusno krivuljo, ki se v celoti ovije okoli zadnjega dela avtomobila, zaradi česar predstavlja resnično edinstven in značilen svetlobni podpis.

Italijanska zastava na stranskih ogledalih jasno izraža korenine modela Tonale celemu svetu.

VOZNIK V SREDIŠČU

Zasnovan in izdelan tako, da ste vedno v središču pozornosti. Prestižni materiali in obdelava skupaj z nepričakovano osvetlitvijo armaturne plošče ustvarjajo takojšnje razpoloženje Alfa Romea. Izbirajte med prednjimi sedeži z ogrevanjem in zračenjem v tekstilu, alkantari ali usnju. Oba sta zasnovana za brezmejno udobje in povzdigujeta pomen užitka v vožnji. Tonale prinaša skrivnosti italijanske gostoljubnosti v svet vrhunskih kompaktnih športnih terencev.

Športno in visokotehnološko okolje je zasnovano tako, da je osredotočeno in usmerjeno v voznika. »Teleskopska« instrumentna plošča, imenovana »Cannocchiale«, z 12,3-palčnim popolnoma digitalnim zaslonom in 10,25-palčnim zaslonom na dotik za privlačno izkušnjo vožnje brez motenj, kjer soobstajata strast in varnost.

Brezhibno nameščene LED luči ustvarjajo razpoloženje, ki predstavlja najboljši oder za vsako potovanje.

Z dvopodročno klimatsko napravo izberite in vzdržujte dve neodvisni nastavitvi temperature. Tudi če se razmere zunaj spremenijo, se sistem samodejno uravnava in ohranja vaše udobje na prvem mestu.

INSTRUMENTNA PLOŠČA »CANNOCCHIALE«

»Teleskopska« instrumentna plošča Alfa Romeo: 12,3-palčni popolnoma digitaliziran zaslon, nastavljiv z več možnostmi. Prejemajte opozorila aktivnih varnostnih sistemov, jasno vidite informacije o polnjenju in postavite navigacijo spredaj in v sredino.​ Izbirajte tudi med tremi različnimi slogovnimi postavitvami:
– »Heritage«, navdihnjena z ikoničnimi modeli znamke, z značilnimi detajli, kot so obrnjene številke na zadnjem koncu merilnika hitrosti,
– »Evolved«, usklajena z našo oblikovalsko vizijo za prihodnost,
– »Relax«, s posebnim poudarkom na udobju.
Vsak po svoje interpretira, kaj pomeni videti cesto skozi oči Alfe Romeo.

V STIKU S PRIHODNOSTJO

Zahvaljujoč Apple CarPlay in Android Auto™ izkusite vrhunski informacijsko-razvedrilni sistem z 10,25-palčnim zaslonom na dotik z brezžičnim zrcaljenjem. Skupaj s pripomočki in storitvami Alfa Connect™ z glasovno storitvijo Alexa za intuitiven občutek doma tudi na cesti.

Tonale ima večopravilni vmesnik, ki je narejen po meri. Uporabite intuitivni sistem »povleci in spusti«, da prilagodite pripomočke z občutkom, ki je podoben najnovejšemu pametnemu telefonu. Izberite način za pomikanje in upravljanje, za radio, navigacijo, ADAS in številne druge funkcije vozila. To je vaše potovanje, zato naj se prilega vam.

ZVOK NOVE DOBE

Zvočni sistem Harman Kardon s 14 zvočniki. Potopite se v bogate tone in vibracije vrhunskih zvočnikov svetovno znanega proizvajalca.